Loris Brogno razend ambitieus na knap begin bij Sparta: “Een terugkeer naar België? Een topclub als Standard of Anderlecht mag altijd aankloppen”

Loris Brogno razend ambitieus na knap begin bij Sparta: “Een terugkeer naar België? Een topclub als Standard of Anderlecht mag altijd aankloppen” 27 oktober 2016 10:51<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Dinsdagavond stuntte Sparta Rotterdam door het grote PSV uit te schakelen in de Nederlandse beker (3-1). Loris Brogno scoorde in dit duel zijn vijfde doelpunt van het jaar. De aanvaller, die in Charleroi is geboren, is fantastisch aan het seizoen begonnen. Toen Brogno vorig jaar de overstap maakte naar Sparta, toen actief in de tweede divisie, hadden weinig mensen voorspeld dat de zoon…

Lees verder op Belgium Soccer: Loris Brogno razend ambitieus na knap begin bij Sparta: “Een terugkeer naar België? Een topclub als Standard of Anderlecht mag altijd aankloppen”


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!