Leye reageert na alweer een gemiste strafschop

Na die gemiste strafschop tegen Charleroi zei hij nochtans dat hij de volgende niet zou trappen. “Ik deed die uitspraak in een vlaag van ontgoocheling. Nadien heb ik het met de coach besproken en besloten we dat ik mocht blijven trappen”, vertelt Leye aan HLN.”Vorig seizoen vlogen ze allemaal binnen, nu wil het maar niet lukken. Wie me kent, weet nochtans dat ik geen schrik heb om er één te trappen. Ach, het is beter om te missen bij 0-2 dan bij 0-0.” “Ik heb dan ook geen spijt….

Lees verder op Geen categorie: Leye reageert na alweer een gemiste strafschop


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Leye reageert na alweer een gemiste strafschop

Na die gemiste strafschop tegen Charleroi zei hij nochtans dat hij de volgende niet zou trappen. “Ik deed die uitspraak in een vlaag van ontgoocheling. Nadien heb ik het met de coach besproken en besloten we dat ik mocht blijven trappen”, vertelt Leye aan HLN.”Vorig seizoen vlogen ze allemaal binnen, nu wil het maar niet lukken. Wie me kent, weet nochtans dat ik geen schrik heb om er één te trappen. Ach, het is beter om te missen bij 0-2 dan bij 0-0.” “Ik heb dan ook geen spijt….

Lees verder op Geen categorie: Leye reageert na alweer een gemiste strafschop


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!