Wie wordt de opvolger van Leekens? Deze Belgische trainers zitten zonder club en wachten op een nieuwe kans

Wie wordt de opvolger van Leekens? Deze Belgische trainers zitten zonder club en wachten op een nieuwe kans Foto: © Photonews 26 oktober 2016 16:02<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Sporting Lokeren en Georges Leekens gingen na de nederlaag tegen KV Oostende uit elkaar. Roger Lambrecht en Willy Reynders moeten dus op zoek naar een nieuwe trainer. Wie zal het straks worden? Enkele Belgische trainers hopen alvast op een nieuwe kans. Hoewel het seizoen al een tijdje opnieuw begonnen is, zitten sommige Belgische coaches op dit ogenblik nog zonder club. Wij gingen eens…

Lees verder op Belgium Soccer: Wie wordt de opvolger van Leekens? Deze Belgische trainers zitten zonder club en wachten op een nieuwe kans


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!