Maes zet Bailey op de bank waar ook Trossard plaatsneemt

Maes zet Bailey op de bank waar ook Trossard plaatsneemt 26 oktober 2016 20:05<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Racing Genk zit boordevol vertrouwen na de Europese gala-avond tegen Athletic Bilbao en de Limburgse derbyzege tegen STVV. Dat is ook nodig om de vervelende trip naar Charleroi aan te vatten. “Een wedstrijd uit bij Charleroi is de moeilijkste verplaatsing van het seizoen”, liet Leandro Trossard enkele weken geleden nog optekenen bij Voetbalkrant.com. Toch kijkt het Genkse jeugdproduct de trip naar Mambourg met meer zin tegemoet dan aanvankelijk gedacht. De winger kan…

Lees verder op Belgium Soccer: Maes zet Bailey op de bank waar ook Trossard plaatsneemt


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!