Maes na het vierde verlies buitenshuis: “Weinig ploegen doen dit na, maar dat rendement…”

Maes na het vierde verlies buitenshuis: “Weinig ploegen doen dit na, maar dat rendement…” 26 oktober 2016 23:18<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Racing Genk kan maar geen resultaat boeken op verplaatsing. Ook op bezoek bij Sporting Charleroi liep het mis voor de Limburgers. Nochtans zag het er 45 minuten lang puik uit bij de bezoekers. Een vroege 1-0 via scherpschutter Nikos Karelis, en vervolgens nog twee uitgelezen mogelijkheden op de 2-1 via Ally Samatta en Timothy Castagne. (Dat leest u hier)”Het resultaat is een teleurstelling, maar ik heb een goed Genk gezien gedurende die eerste…

Lees verder op Belgium Soccer: Maes na het vierde verlies buitenshuis: "Weinig ploegen doen dit na, maar dat rendement…"


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!