Sporting Charleroi RSS

voor jou verzameld!

EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

KBVB verwelkomt nieuw lid in de voetbalfamilie: “Brugge gaat ook een nieuw team oprichten”

KBVB verwelkomt nieuw lid in de voetbalfamilie: “Brugge gaat ook een nieuw team oprichten” 26 oktober 2016 10:41<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Goed nieuws voor het blindenvoetbal in België. De Red Wolves, het nationale team, wordt erkent door de Belgische voetbalbond (KBVB). Voetbalkrant.com sprak met Guillaume Gobert, woordvoerder van het Belgisch Paralympisch Comité, over de toekomst van het team. Jullie worden officieel erkent, wat houdt dat precies in? Wat verandert er? “We krijgen een aantal faciliteiten aangeboden, zoals de velden van het nieuwe complex in Tubeke. Het blindenvoetbal wordt gespeeld op synthetische…

Lees verder op Belgium Soccer: KBVB verwelkomt nieuw lid in de voetbalfamilie: "Brugge gaat ook een nieuw team oprichten"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *