Kan Genk waar AA Gent, Club Brugge en deze vier anderen niet in slaagden?

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Kan Genk waar AA Gent, Club Brugge en deze vier anderen niet in slaagden? 26 oktober 2016 11:00<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Racing Genk zit boordevol vertrouwen na de Europese gala-avond tegen Athletic Bilbao en de Limburgse derbyzege tegen STVV. Dat is ook nodig om de vervelende trip naar Charleroi aan te vatten. “Een wedstrijd uit bij Charleroi is de moeilijkste verplaatsing van het seizoen”, liet Leandro Trossard enkele weken geleden nog optekenen bij Voetbalkrant.com. Toch kijkt het Genkse jeugdproduct de trip naar Mambourg met meer zin tegemoet dan aanvankelijk…

Lees verder op Belgium Soccer: Kan Genk waar AA Gent, Club Brugge en deze vier anderen niet in slaagden?Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

FOLLOW ONS OP TWITTER!