Het uitcomplex van Genk: “Het is een raadsel voor mij”

Het uitcomplex van Genk: “Het is een raadsel voor mij” Foto: © photonews 26 oktober 2016 15:10<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. KRC Genk trekt vanavond naar Charleroi. Het doel is duidelijk: zo snel mogelijk in de top zes geraken. Eén probleem echter: de Genkse motor sputtert al maandenlang buitenshuis. We schreven er al vaak over: het verschil uit en thuis is voor KRC Genk gigantisch. De Limburgers kunnen deze week fantastische zaken doen in de Jupiler Pro League, maar dan moet op Charleroi een resultaat worden neergezet.”Charleroi is een heel sterke ploeg….

Lees verder op Belgium Soccer: Het uitcomplex van Genk: "Het is een raadsel voor mij"


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!