Dit wordt stilaan een hachelijke statistiek: Charleroi smeert Racing Genk een vierde uitnederlaag aan

Dit wordt stilaan een hachelijke statistiek: Charleroi smeert Racing Genk een vierde uitnederlaag aan Foto: © photonews 26 oktober 2016 22:21<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. De statistieken die Charleroi en Racing Genk tijdens de eerste elf speeldagen van dit seizoen opbouwden, zijn na vanavond nog wat indrukwekkender geworden. En daar moeten de Limburgers zich ernstig zorgen om maken. Op het moment dat het veertiende seizoen van De Slimste Mens ter Wereld op volle toeren draait, is openen met een quizvraag van de zuiverste soort niet verkeerd. Hoelang was het geleden dat Racing Genk…

Lees verder op Belgium Soccer: Dit wordt stilaan een hachelijke statistiek: Charleroi smeert Racing Genk een vierde uitnederlaag aan


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!