Diandy pegelt Charleroi naar de drie punten tegen Genk (2-1)

Door: Maarten Vanbergen 26/10/16 – 22u21 © photo news. Charleroi heeft in eigen huis weer gewonnen en blijft dus thuis ongeslagen. Genk ging met 2-1 de boot in nadat het vroeg op voorsprong kwam via Karelis. Ninis kon na 11 minuten al de gelijkmaker binnentrappen na een flater van Bizot. Tien minuten voor tijd kon Diandy zijn contractverlenging vieren met een prachtig doelpunt van buiten de zestien. De eerste helft begon Genk het sterkst aan de wedstrijd en kon het overwicht meteen bekronen met een doelpunt van Karelis, die na de winning goal tegen STVV in de basis…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Diandy pegelt Charleroi naar de drie punten tegen Genk (2-1)


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!