“Stanciu kon geen pass van vijf meter geven”

“Stanciu kon geen pass van vijf meter geven” Foto: © photonews 25 oktober 2016 11:02<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. “Waar is de man van tien miljoen?” De aanhang van Club Brugge had genoeg leedvermaak om Nicolae Stanciu zondag. Maar ook bij Anderlecht beginnen ze zich stilaan zorgen te maken. Herman Van Holsbeeck verdedigt zijn recordaankoop echter. “Als je hem tijdens zijn eerste match tegen Charleroi zag spelen, dan dacht iedereen: wow, welke speler hebben jullie binnengehaald? Maar gisteren kon hij geen pass van 5 meter geven”, zei hij in Extra Time. “Op…

Lees verder op Belgium Soccer: "Stanciu kon geen pass van vijf meter geven"


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!