“Dit is gevaarlijk om te zeggen, maar na het verlies in Brugge is dit hét moment om Anderlecht te treffen”

“Dit is gevaarlijk om te zeggen, maar na het verlies in Brugge is dit hét moment om Anderlecht te treffen” Foto: © photonews 25 oktober 2016 16:00<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Net als vorig seizoen pakt Voetbalkrant.com uit met een pronostiek van de speeldag. Elke week neemt een smaakmaker van de Jupiler Pro League het op tegen onze redactie met maar één doel: beter doen dan de 6 op 8 die Laszlo Köteles vorig seizoen neerzette. Laurens Michiel Jonckheere en Birger Verstraete realiseerden dit seizoen al een 6 op 8 en dus ligt er op…

Lees verder op Belgium Soccer: “Dit is gevaarlijk om te zeggen, maar na het verlies in Brugge is dit hét moment om Anderlecht te treffen”


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!