Preud’homme ziet Club Brugge, ondanks vele blessures, indruk maken: “We komen terug”

Preud’homme ziet Club Brugge, ondanks vele blessures, indruk maken: “We komen terug” Foto: © Photonews 24 oktober 2016 18:14<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Club Brugge boekte zondagnamiddag een belangrijke overwinning tegen zijn grote rivaal RSC Anderlecht. De troepen van Michel Preud’homme doen het de laatste weken steeds beter, en dat is Luikenaar natuurlijk niet ontgaan. “Limbombe was één van de uitblinkers, maar hij was lang niet de enige”, merkte een aandachtige Preud’homme na de kraker tegen Anderlecht op. “De laatste weken werd duidelijk dat we als ploeg op de goede weg zijn….

Lees verder op Belgium Soccer: Preud’homme ziet Club Brugge, ondanks vele blessures, indruk maken: "We komen terug"


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!