Élke week voer voor discussie, deze bepalende wedstrijdfases hadden de videoref en doellijntechnologie opgelost

Élke week voer voor discussie, deze bepalende wedstrijdfases hadden de videoref en doellijntechnologie opgelost Foto: © photonews 24 oktober 2016 12:30<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Er gaat geen speeldag in de Jupiler Pro League voorbij zonder discutabele fases die een wedstrijd beïnvloedden. Voetbalkrant.com zet elke week de prangende momenten op een rij waar de videoref en doellijntechnologie soelaas konden bieden. VIDEOREFWesterlo – Charleroi: Tackle Apau op TainmontIn de partij tussen Westerlo en Charleroi was er een duidelijke tackle van de Westelse rechtsachter Mitch Apau op de hiel van Zebra Clément Tainmont. Scheidsrechter…

Lees verder op Belgium Soccer: Élke week voer voor discussie, deze bepalende wedstrijdfases hadden de videoref en doellijntechnologie opgelost


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!