Dit stelt Peter Maes vast: “Zelfs de motor van Ndidi sputterde”

Dit stelt Peter Maes vast: “Zelfs de motor van Ndidi sputterde” Foto: © photonews 24 oktober 2016 05:04<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. De Genkse trein lijkt stilaan opnieuw op het juiste spoor. Na de knappe zege tegen Athletic Bilbao boekten de Limburgers een belangrijke driepunter tegen STVV. Al blijft Peter Maes nuchter. Het zag er lange tijd slecht uit voor Genk dat zich tegen Sint-Truiden geen puntenverlies kon veroorloven. Pas een minuut voor tijd scoorde Karelis de 0-1. “Opluchting is het gevoel dat overheerst”, was Maes dan ook eerlijk.De coach zag ook…

Lees verder op Belgium Soccer: Dit stelt Peter Maes vast: "Zelfs de motor van Ndidi sputterde"


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!