Dieven ontmantelen auto’s op luchthaven Charleroi: alles gestolen, tot de wielen en zetels toe

JM 24/10/16 – 06u32 © rv. Dieven hebben vorige week zeker tien auto’s ontmanteld op een parkeerplaats bij de luchthaven van Charleroi. In een paar gevallen bleef niet veel meer dan de carrosserie over. Bezoekers die via de afgelegen parkeerplaats naar het luchthavengebouw wandelden, konden hun ogen niet geloven. Bij enkele auto’s waren niet alleen gps-toestellen en andere kostbare elektronica uit het interieur losgerukt, ook de zetels én de wielen waren verdwenen. De wrakken die overbleven, werden door verbijsterde voorbijgangers gefotografeerd. “Nooit eerder gezien”, klonk het uit vele monden. Ook luchthavendirecteur Cloquet is er niet over…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Dieven ontmantelen auto’s op luchthaven Charleroi: alles gestolen, tot de wielen en zetels toe


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!