Degryse doet verbazingwekkende uitspraak over Club Brugge

Club Brugge heeft al een heel moeilijk seizoensbegin gekend. Desondanks doet Marc Degryse toch opvallende uitspraken in Het Laatste Nieuws. “Ik merkte bij Club Brugge al beterschap tegen Charleroi en FC Porto”, aldus Degryse. “Toen had het twee keer pech, maar het… Lees verder op Jupiler Pro…

Lees verder op Geen categorie: Degryse doet verbazingwekkende uitspraak over Club Brugge


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Degryse doet verbazingwekkende uitspraak over Club Brugge

Club Brugge heeft al een heel moeilijk seizoensbegin gekend. Desondanks doet Marc Degryse toch opvallende uitspraken in Het Laatste Nieuws. “Ik merkte bij Club Brugge al beterschap tegen Charleroi en FC Porto”, aldus Degryse. “Toen had het twee keer pech, maar het… Lees verder op Jupiler Pro…

Lees verder op Geen categorie: Degryse doet verbazingwekkende uitspraak over Club Brugge


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!