De ene schittert, de andere kwakkelt. Contrast tussen goudhaantjes Anderlecht op alle vlakken immens

Door: Glenn Bogaert 23/10/16 – 10u48 © VTM Stadion. Wat is er aan de hand met Nicolae Stanciu? Zo gezwind en stijlrijk hij debuteerde tegen Sporting Charleroi, zo erg op de sukkel is hij de voorbije weken. De dure Roemeense vogel vindt voorlopig zijn draai niet in het Astridpark en dat doet de druk op de nummer 10 alleen maar toenemen. Gelukkig is er intussen Sofiane Hanni om paars-wit op sleeptouw te nemen, het contrast tussen beide toptransfers kan momenteel dan ook niet groter zijn. Amper 2 miljoen euro gekost en dus maar liefst 8 miljoen goedkoper dan…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: De ene schittert, de andere kwakkelt. Contrast tussen goudhaantjes Anderlecht op alle vlakken immens


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!