Westerlo en Charleroi stellen teleur in scoreloos gelijkspel

Manu Henry 22/10/16 – 22u21 video Charleroi is er niet in geslaagd op te rukken naar de tweede plaats in het klassement. De Carolo’s kwamen in een povere partij in ’t Kuipje tegen Westerlo niet verder dan een scoreloos gelijkspel. Westerlo verloor al vier wedstrijden niet en ziet stilaan het degradatiespook verdwijnen. De openingsminuut begon veelbelovend. Al na twintig seconden moest Charleroi-doelman Pennetau vol aan de bak om Rommens van het openingsdoelpunt te houden. Op het kwartier moest Jacky Mathijssen een eerste noodgedwongen wissel doorvoeren nadat Maxime Annys met een hevig bloedende neus het speltoneel moest verlaten….

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Westerlo en Charleroi stellen teleur in scoreloos gelijkspel


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!