KV Mechelen kan weer winnen na 1 op 12, eerste zege voor Yannick Ferrera

Door: redactie 22/10/16 – 21u53 © belga. Na een gelijkspel bij Charleroi en pijnlijke nederlagen tegen Zulte Waregem, Racing Genk en KV Oostende heeft KV Mechelen terug kunnen aanknopen met een driepunter. Malinwa domineerde een zwak Moeskroen 90 minuten, maar het moest tot halfweg de tweede helft wachten om op voorsprong te klimmen. Croizet scoorde van dichtbij en even later verdubbelde de Griek Kolovos de voorsprong. Voor Yannick Ferrera was het zijn eerste zege als KVM-trainer. Na een dramatische 1/12 wisten Yannick Ferrera en co hoe laat het was. Een zege tegen Moeskroen was een noodzaak. Geen evidentie,…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: KV Mechelen kan weer winnen na 1 op 12, eerste zege voor Yannick Ferrera


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!