Van Anderlecht tot China: hoe gaat het nog met de laatste 10 topschutters uit tweede klasse?

Van Anderlecht tot China: hoe gaat het nog met de laatste 10 topschutters uit tweede klasse? Foto: © photonews 21 oktober 2016 11:51<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Dylan De Belder staat momenteel met negen doelpunten in elf wedstrijden helemaal bovenaan het lijstje prijsschutters in eerste nationale B. Maar hoe gaat het nog met de tien vorige topschutters uit tweede klasse? 2006-2007: Gunter ThiebautWerd voor de tweede keer voor Dender topschutter in tweede klasse. Maakt momenteel het mooie weer als spelersmakelaar en in de provinciale reeksen van Brabant. Pikt geregeld nog zijn doelpuntje mee.2007-2008: Peter UtakaGing…

Lees verder op Belgium Soccer: Van Anderlecht tot China: hoe gaat het nog met de laatste 10 topschutters uit tweede klasse?


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!