Preud’homme is duidelijk: “Geen enkele Belgische ploeg die op bezoek komt bij Club Brugge is favoriet”

Preud’homme is duidelijk: “Geen enkele Belgische ploeg die op bezoek komt bij Club Brugge is favoriet” Foto: © Photonews 21 oktober 2016 20:16<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Club Brugge moet zondag de rug rechten tegen RSC Anderlecht. Nu ja, ‘de rug rechten’… Blauw-zwart speelde eigenlijk twee goede wedstrijden (tegen Charleroi en Porto, nvdr.), maar toch verloor het tot twee maal toe. Michel Preud’homme zit vast tussen twee gedachten. “Het moraal binnen de spelersgroep is best oké. Mijn spelers doen veel goede dingen, maar het ontbreekt hen momenteel aan dat tikkeltje…

Lees verder op Belgium Soccer: Preud’homme is duidelijk: "Geen enkele Belgische ploeg die op bezoek komt bij Club Brugge is favoriet"


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!