Charlotte Laridon voorspelt: “Club Brugge heeft veel geblesseerden, maar …”

Charlotte Laridon voorspelt: “Club Brugge heeft veel geblesseerden, maar …” Foto: © photonews 21 oktober 2016 19:30<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Net als vorig seizoen pakt Voetbalkrant.com uit met een heuse pronostiek van de speeldag. En dit seizoen zetten we nog meer dan ooit in op vrouwenvoetbal. Dus ja, ook vrouwen mogen hun pronostiek doorgeven dit seizoen. Voor de elfde speeldag kozen we voor een speelster van Egem: Charlotte Laridon. Zij probeert ervoor te zorgen dat het team het eerste seizoen in eerste nationale kan overleven.Voorlopig draait het aardig, in de…

Lees verder op Belgium Soccer: Charlotte Laridon voorspelt: "Club Brugge heeft veel geblesseerden, maar …"


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!