Oostende krijgt sterk scorend KVK op bezoek: “Dit zijn we niet gewend”

Oostende krijgt sterk scorend KVK op bezoek: “Dit zijn we niet gewend” Foto: © Photonews 20 oktober 2016 06:47<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. KV Kortrijk heeft de eer om samen met Anderlecht de beste aanval van eerste klasse te hebben. Maar liefst negentien goals scoorden de Kerels al in amper tien wedstrijden. Een uitstekend gemiddelde. “Ik zag het ook”, aldus De Mets na de partij tegen Standard. “In Kortrijk hebben we dit nog niet al te vaak meegemaakt.” Met Saadi hebben de Kerels overigens de Gouden Stier tussen de lijnen lopen. “Hij…

Lees verder op Belgium Soccer: Oostende krijgt sterk scorend KVK op bezoek: "Dit zijn we niet gewend"


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!