Schitterende eerste, desastreuze tweede: “Wat deed Limbombe daar? Onbegrijpelijk”

Schitterende eerste, desastreuze tweede: “Wat deed Limbombe daar? Onbegrijpelijk” Foto: © photonews 19 oktober 2016 09:14<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Anthony Limbombe speelde gisteren tegen Porto een goeie eerste helft en kreeg enorme lof voor zijn betrokkenheid bij het doelpunt van Jelle Vossen. De tweede helft was dan weer een ander verhaal. Limbombe voelde zich blijkbaar ineens geroepen om in de spits te blijven staan. “Wat Limbombe in de tweede helft liep te doen, vind ik echt onbegrijpelijk”, aldus Aad de Mos in HLN. “Waarom stond hij ineens zo hoog te spelen en…

Lees verder op Belgium Soccer: Schitterende eerste, desastreuze tweede: "Wat deed Limbombe daar? Onbegrijpelijk"


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!