Wesley Sonck hard voor twee Club Brugge-spelers: “Ze zijn te licht en zitten er niet op hun plek”

Wesley Sonck hard voor twee Club Brugge-spelers: “Ze zijn te licht en zitten er niet op hun plek” Foto: © photonews 18 oktober 2016 14:19<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Club Brugge kende een moeilijke seizoensstart en bleef in Charleroi bovendien niet gespaard van pech. De griep zorgde er bij blauw-zwart voor dat enkele andere jongens plots voor het verschil moesten zorgen. Dat lukte niet, want blauw-zwart ging met het kleinste verschil ten onder bij Charleroi. Intussen de vierde uitnederlaag voor de Belgische kampioen en dat in tien competitieduels.De afwezigheid van…

Lees verder op Belgium Soccer: Wesley Sonck hard voor twee Club Brugge-spelers: "Ze zijn te licht en zitten er niet op hun plek"


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!