KV Mechelen-Coryfee over gebrek aan discipline: “Ferrera moet hen dat toch eens inpeperen”

KV Mechelen-Coryfee over gebrek aan discipline: “Ferrera moet hen dat toch eens inpeperen” Foto: © photonews 18 oktober 2016 20:01<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Alweer een rode kaart voor KV Mechelen tegen KV Oostende. Met vijf stuks kreeg het al het meeste uitsluitingen te verduren. Wat is er aan de hand? Voetbalkrant.com vroeg het aan Piet den Boer, KVM-icoon en lid van de reviewcommissie. “Het vervelende is dat de spelers moeten wennen aan het nieuwe systeem van Yannick Ferrera”, aldus de Nederlander. “Daardoor is de positie van sommigen wat anders…

Lees verder op Belgium Soccer: KV Mechelen-Coryfee over gebrek aan discipline: "Ferrera moet hen dat toch eens inpeperen"


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!