Toch wat vertrouwen bij Club Brugge: “Het is allemaal nog mogelijk”

Toch wat vertrouwen bij Club Brugge: “Het is allemaal nog mogelijk” Foto: © photonews 17 oktober 2016 22:36<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. ’t Is erop of eronder voor Club Brugge morgen. En dat beseffen ze ook. Hans Vanaken bijvoorbeeld weet dat het verschil met Porto bij verlies vier punten wordt. En het is niet dat ze al vertrouwen opgewekt hebben in hun eerste twee matchen. Maar Vanaken wil er vol voor gaan. “Natuurlijk geloven we er nog in voor morgen, anders kunnen we beter die wedstrijd niet meer spelen. We staan nu één…

Lees verder op Belgium Soccer: Toch wat vertrouwen bij Club Brugge: "Het is allemaal nog mogelijk"


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!