Straf! Zó beslissend was Teodorczyk al voor Anderlecht

Straf! Zó beslissend was Teodorczyk al voor Anderlecht Foto: © Photonews 17 oktober 2016 08:06<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. RSC Anderlecht won zondagavond op het nippertje, nadat het opnieuw geen geweldige wedstrijd in eigen huis speelde. Met dank aan Lukasz Teodorczyk. De Poolse aanvaller trok zijn ploeg nog maar eens over de streep. Het is niet de eerste keer dat ‘Teo’ beslissend is. Dat Teodorczyk van goudwaarde is voor Anderlecht, werd tijdens deze jaargang al meer dan één keer duidelijk. De huurling van Dynamo Kiev scoorde tot dusver…

Lees verder op Belgium Soccer: Straf! Zó beslissend was Teodorczyk al voor Anderlecht


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!