Degryse geeft Preud’homme raad: “Je mag niet élke week willen rekenen op die jongen”

Degryse geeft Preud’homme raad: “Je mag niet élke week willen rekenen op die jongen” Foto: © Photonews 17 oktober 2016 08:38<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Club Brugge verloor vrijdag met het kleinste verschil op het veld van Sporting Charleroi. Zondag wonnen de rechtstreekse concurrenten van blauw-zwart – Anderlecht en AA Gent – wél. Pech dus voor de regerende landskampioen. “Club Brugge was niet slecht op Charleroi”, zegt Marc Degryse in Het Laatste Nieuws. “Toch mag je niet élke week willen rekenen op een jonge jongen als Wesley. Zeker in zo’n belangrijke week…

Lees verder op Belgium Soccer: Degryse geeft Preud’homme raad: “Je mag niet élke week willen rekenen op die jongen”


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!