Beste defensie van het land en ongeslagen in eigen huis: de straffe cijfers van Sporting Charleroi

Beste defensie van het land en ongeslagen in eigen huis: de straffe cijfers van Sporting Charleroi 17 oktober 2016 14:54<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Felice Mazzu is bezig aan zijn vierde seizoen als trainer van Charlero. De Karolo’s hebben dit seizoen de beste defensie van het land, zijn nog ongeslagen in eigen huis en staan keurig derde. Sinds zijn aanstelling in de zomer van 2013 zat Felice Mazzu al 141 keer op de bank als coach van Sporting Charleroi. Onder zijn bewind eindigden de Karolo’s achtereenvolgens 10de, 6de (5de na PO1) en…

Lees verder op Belgium Soccer: Beste defensie van het land en ongeslagen in eigen huis: de straffe cijfers van Sporting Charleroi


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!