Video: Kippenvelmoment! Fans Charleroi en Club Brugge eren François Sterchele

Video: Kippenvelmoment! Fans Charleroi en Club Brugge eren François Sterchele Foto: © photonews 15 oktober 2016 11:41<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Sporting Charleroi hield vrijdagavond tegen Club Brugge de drie punten thuis. De Zebra’s konden een hele wedstrijd lang rekenen op hun trouwe aanhang en samen met de fans van Club Brugge zorgde die aanhang voor het mooiste moment van de wedstrijd. In minuut 24, wanneer het getal 23 op het scorebord verschijnt dus, zorgden de supporters van Charleroi en Club voor een knap eerbetoon aan hun veel te vroeg overleden (ex-)speler…

Lees verder op Belgium Soccer: Video: Kippenvelmoment! Fans Charleroi en Club Brugge eren François Sterchele


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!