Preud’homme blij ondanks nederlaag: “Felicitaties aan mijn spelers”

Preud’homme blij ondanks nederlaag: “Felicitaties aan mijn spelers” 15 oktober 2016 09:07<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Mits wat meer meeval had Club Brugge vrijdagavond de volle buit meegepakt in het Stade du Pays de Charleroi. Maar blauw-zwart liet enkele kansen liggen en betaalde dat in de slotseconden cash. Spijtig puntenverlies, al was Michel Preud’homme toch tevreden. “Ik moet beginnen met felicitaties”, stak Preud’homme van wal na de match in Charleroi. “Felicitaties aan Felice Mazzu en zijn ploeg en felicitaties aan mijn ploeg. Felicitaties aan mijn ploeg omdat de spelers het ondanks de…

Lees verder op Belgium Soccer: Preud’homme blij ondanks nederlaag: "Felicitaties aan mijn spelers"


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!