Lepoint blikt terug op hersenschudding én wil absoluut spelen tegen Gent

Lepoint blikt terug op hersenschudding én wil absoluut spelen tegen Gent Foto: © photonews 15 oktober 2016 13:09<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Christophe Lepoint is na enkele weken blessure helemaal terug klaar voor de strijd. “Tegen Gent wil ik erg graag spelen natuurlijk, maar het is aan de coach om te beslissen.” Maar hij voelt zich helemaal klaar voor het duel met de Buffalo’s. “Ik kon tegen Charleroi ook al spelen, want ik had al een paar dagen getraind voor die wedstrijd. Maar de medische staf vond het te gevaarlijk en dus…

Lees verder op Belgium Soccer: Lepoint blikt terug op hersenschudding én wil absoluut spelen tegen Gent


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!