Kampioenen David Hubert over het Genk van 2011 en nu: “Vijf eigen opgeleide spelers in de basis was een unicum”

Kampioenen David Hubert over het Genk van 2011 en nu: “Vijf eigen opgeleide spelers in de basis was een unicum” Foto: © photonews 15 oktober 2016 07:01<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. De ontmoeting tussen Moeskroen en Racing Genk van vanavond roept bij David Hubert bijzondere herinneringen op. Vijf seizoenen inmiddels geleden hielp hij als aanvoerder de Limburgers aan een derde landstitel in de geschiedenis. Bij Voetbalkrant.com blikt Hubert terug op zijn succesvolle periode in de mijnstad. “Ik heb er tien mooie jaren gekend”, opent de middenvelder. “Genk gaf me een kans in…

Lees verder op Belgium Soccer: Kampioenen David Hubert over het Genk van 2011 en nu: "Vijf eigen opgeleide spelers in de basis was een unicum"


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!