Anderlecht-flop tekent verlengd contract bij Kums en co.

Anderlecht-flop tekent verlengd contract bij Kums en co. Foto: © Photonews 15 oktober 2016 14:21<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Naast Sven Kums loopt er nog een andere oude bekende uit de Jupiler Pro League rond in Udinese. En die voormalige speler van Anderlecht zou er nog wel een tijdje kunnen zitten. Cyril Théréau tekende er immers bij tot 2019. De Franse aanvaller was niet succesvol bij Anderlecht, maar kende twee seizoenen later wél een goeie periode bij Charleroi. Zijn dertien goals leverden hem toen een transfer naar Chievo Verona op.Na vier jaar en 26…

Lees verder op Belgium Soccer: Anderlecht-flop tekent verlengd contract bij Kums en co.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Anderlecht-flop tekent verlengd contract bij Kums en co.

Anderlecht-flop tekent verlengd contract bij Kums en co. Foto: © Photonews 15 oktober 2016 14:21<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Naast Sven Kums loopt er nog een andere oude bekende uit de Jupiler Pro League rond in Udinese. En die voormalige speler van Anderlecht zou er nog wel een tijdje kunnen zitten. Cyril Théréau tekende er immers bij tot 2019. De Franse aanvaller was niet succesvol bij Anderlecht, maar kende twee seizoenen later wél een goeie periode bij Charleroi. Zijn dertien goals leverden hem toen een transfer naar Chievo Verona op.Na vier jaar en 26…

Lees verder op Belgium Soccer: Anderlecht-flop tekent verlengd contract bij Kums en co.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!