19-jarig talent maakt zijn debuut bij Club Brugge: “Hij heeft heel snel opgenomen wat we van hem verwachten. Eén van onze talenten voor de…

19-jarig talent maakt zijn debuut bij Club Brugge: “Hij heeft heel snel opgenomen wat we van hem verwachten. Eén van onze talenten voor de toekomst” Foto: © Photonews 15 oktober 2016 07:35<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Club Brugge ging vrijdagavond met het kleinste verschil onderuit op het veld van Sporting Charleroi. Een resultaat om snel te vergeten, al zal één jongeman de wedstrijd in Charleroi niet snel vergeten. De piepjonge Thibault Vlietinck (19) maakte immers zijn debuut. “We hadden een bank met Pina, Storm en allemaal jonkies. Vlietinck heeft tijdens…

Lees verder op Belgium Soccer: 19-jarig talent maakt zijn debuut bij Club Brugge: “Hij heeft heel snel opgenomen wat we van hem verwachten. Eén van onze talenten voor de…


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!