Sprokkels 14/10: eerste Aziatische ‘speler van de maand’ ooit in Engeland, verschillende topspelers onzeker en ook nieuws over De Bruyne en…

Sprokkels 14/10: eerste Aziatische ‘speler van de maand’ ooit in Engeland, verschillende topspelers onzeker en ook nieuws over De Bruyne en Kompany 14 oktober 2016 13:09<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Clubvoetbal, Europese bekers, de Croky Cup en de Rode Duivels. De verschillende competities volgen mekaar dit najaar in sneltempo op. Met dagelijks tal van nieuwtjes die we voor jullie bundelen in onze sprokkels. Mbaye Leye moet mogelijk passen voor de kraker tegen Gent. De spits van Zulte Waregem sukkelt met de heupbuiger. Pas zaterdag zullen we weten of hij kan spelen.Dendoncker en…

Lees verder op Belgium Soccer: Sprokkels 14/10: eerste Aziatische ‘speler van de maand’ ooit in Engeland, verschillende topspelers onzeker en ook nieuws over De Bruyne en…


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Sprokkels 14/10: eerste Aziatische ‘speler van de maand’ ooit in Engeland, verschillende topspelers onzeker en ook nieuws over De Bruyne en…

Sprokkels 14/10: eerste Aziatische ‘speler van de maand’ ooit in Engeland, verschillende topspelers onzeker en ook nieuws over De Bruyne en Kompany 14 oktober 2016 13:09<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Clubvoetbal, Europese bekers, de Croky Cup en de Rode Duivels. De verschillende competities volgen mekaar dit najaar in sneltempo op. Met dagelijks tal van nieuwtjes die we voor jullie bundelen in onze sprokkels. Mbaye Leye moet mogelijk passen voor de kraker tegen Gent. De spits van Zulte Waregem sukkelt met de heupbuiger. Pas zaterdag zullen we weten of hij kan spelen.Dendoncker en…

Lees verder op Belgium Soccer: Sprokkels 14/10: eerste Aziatische ‘speler van de maand’ ooit in Engeland, verschillende topspelers onzeker en ook nieuws over De Bruyne en…


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!