Maxime Annys: “Charleroi is thuis altijd een probleem voor topclubs, ook voor Club”

Maxime Annys: “Charleroi is thuis altijd een probleem voor topclubs, ook voor Club” Foto: © Photonews 14 oktober 2016 17:19<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Net als vorig seizoen pakt Voetbalkrant.com uit met een pronostiek van de speeldag. Elke week neemt een smaakmaker van de Jupiler Pro League het op tegen onze redactie met maar één doel: beter doen dan de 6 op 8 die Laszlo Köteles vorig seizoen neerzette. Michiel Jonckheere en Birger Verstraete hadden dit seizoen al een 6 op 8 en Maxime Annys van Westerlo probeert nu beter te doen. “Je hebt…

Lees verder op Belgium Soccer: Maxime Annys: "Charleroi is thuis altijd een probleem voor topclubs, ook voor Club"


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!