Sporting Charleroi RSS

voor jou verzameld!

EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Bedia zorgt in absoluut slot voor eerste thuiszege in 20 jaar tegen gehavend Club

Door: Olivier Minnebo 14/10/16 – 22u20 video Charleroi maakte vandaag een einde aan twintig jaar frustratie. Al die tijd moesten de Carolo’s wachten op een thuiszege tegen Club Brugge. Met een goal in de absolute slotfase – kan het mooier? – zorgde Bedia voor de beslissing. Een gehavend blauw-zwart druipt af met een vierde nederlaag in tien wedstrijden (1-0). Maar liefst tien spelers moest Michel Preud’homme missen in Charleroi. De ziekenboeg puilde al uit en daar kwamen vandaag Vormer, Gedoz en Limbombe met buikgriep bij. De bank zat vol jonkies. “Een probleem als ik straks moet wisselen”,…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Bedia zorgt in absoluut slot voor eerste thuiszege in 20 jaar tegen gehavend Club

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *