Tchité wil volgend jaar – misschien al in januari – in eerste klasse spelen: “Wat kunnen zij dat ik niet kan?”

Tchité wil volgend jaar – misschien al in januari – in eerste klasse spelen: “Wat kunnen zij dat ik niet kan?” Foto: © photonews 13 oktober 2016 22:59<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Mémé Tchité is een gewezen aanvaller van Standard, RSC Anderlecht en Club Brugge die momenteel aan de bak komt bij WS Brussel in de eerste amateurklasse. Maar hij wil wel snél terug naar het hoogste niveau. Tchité is inmiddels 32 en staat dezer dagen onder contract bij White Star Brussel. Die club werd vorig seizoen kampioen in tweede klasse, maar werd door…

Lees verder op Belgium Soccer: Tchité wil volgend jaar – misschien al in januari – in eerste klasse spelen: “Wat kunnen zij dat ik niet kan?”


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!