Preud’homme zet fel geplaagde speler uit de wind: “Hij is energiek, loopt veel én snel”

Preud’homme zet fel geplaagde speler uit de wind: “Hij is energiek, loopt veel én snel” Foto: © Photonews 13 oktober 2016 17:22<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Club Brugge staat voor een belangrijke periode met heel wat wedstrijden en Michel Preud’homme heeft dan ook iedere (fitte) kernspeler nodig. Abdoulay Diaby is momenteel out en niet meteen de populairste man bij de fans, maar zijn coach neemt het voor hem op. “Hij is momenteel misschien niet zo populair, maar Abdoulay is wel één van de spelers die het meest high intensity runs laat optekenen…

Lees verder op Belgium Soccer: Preud’homme zet fel geplaagde speler uit de wind: “Hij is energiek, loopt veel én snel”


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!