Preud’homme spreekt zich uit over ‘Atlantic League’ met topclubs uit ‘kleine’ landen

Preud’homme spreekt zich uit over ‘Atlantic League’ met topclubs uit ‘kleine’ landen Foto: © Photonews 13 oktober 2016 16:37<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Het is toch wel hét gespreksonderwerp van de dag: de Atlantic League. Het zijn de mensen van FC Kopenhagen die zich erover uitspraken om op termijn een competitie te creeëren met de grote clubs uit de ‘kleine’ voetballanden. Als die Atlantic League er ooit komt, dan zou Club Brugge één van de Belgische ploegen kunnen zijn die in aanmerking komt om mee in het verhaal te stappen. Trainer Michel…

Lees verder op Belgium Soccer: Preud’homme spreekt zich uit over ‘Atlantic League’ met topclubs uit ‘kleine’ landen


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!