De verpersoonlijking van de Westelse wederopstanding: “Voetbal zit tussen de oren”

De verpersoonlijking van de Westelse wederopstanding: “Voetbal zit tussen de oren” Foto: © photonews 13 oktober 2016 11:11<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Westerlo werd door velen gezien als een vogel voor de kat, maar na twee zeges – waaronder één tegen Anderlecht zelfs – op rij lopen ze in de Kempen weer met de borst vooruit. En na twee weken onderbreking gaan ze voor de 7 – of wie weet zelfs 9 – op 9. Maxime Annys is de verpersoonlijking van de wederopstandig van de Kemphanen. Begin dit seizoen kwam hij bitter weinig aan de bak, maar…

Lees verder op Belgium Soccer: De verpersoonlijking van de Westelse wederopstanding: "Voetbal zit tussen de oren"


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!