Wat in de Champions League voorlopig niet lukt voor Club Brugge, gaat tegen Anderlecht wél

Wat in de Champions League voorlopig niet lukt voor Club Brugge, gaat tegen Anderlecht wél Foto: © photonews 12 oktober 2016 22:17<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Club Brugge ondernam vorige week actie om Jan Breydel uitverkocht te krijgen voor de CL-ontmoeting met FC Porto. Zo werden zelfs tickets voor 9 euro aangeboden. Een promotieprijs voor de leden van Club1918, om toch maar alle zitjes van het stadion ingevuld te zien. Na de 0 op 6 kan blauw-zwart de vocale steun immers goed gebruiken.Die zal er met zekerheid zijn in de clash van zondag…

Lees verder op Belgium Soccer: Wat in de Champions League voorlopig niet lukt voor Club Brugge, gaat tegen Anderlecht wél


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!