Sporting Charleroi RSS

voor jou verzameld!

EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Oostende en Charleroi boeken eerste zege

Door: redactie 12/10/16 – 23u16 Vincent Kesteloot was goed voor 23 punten bij Oostende. ¬© belga. Oostende en Charleroi hebben vanavond op de derde speeldag van de Euromillions Basket League hun eerste overwinning van het seizoen behaald. De kustploeg was heer en meester tegen Brussels (89-72), terwijl de Carolo’s het niet onder de markt hadden bij Limburg United (80-82). In eigen huis greep Oostende de Brusselaars meteen bij de keel. Het team van Serge Cr√®vecoeur vond geen antwoord op de offensieve impulsen van de thuisploeg, en meer bepaald Vincent Kesteloot. De Belgian Lion was goed voor 23…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Oostende en Charleroi boeken eerste zege

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *