Waslijst aan afwezigen bij Club Brugge, ook Diaby een hele tijd out?

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Waslijst aan afwezigen bij Club Brugge, ook Diaby een hele tijd out? Foto: © Photonews 11 oktober 2016 07:56<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. De interlandbreak loopt op zijn laatste benen en bij Club Brugge maken ze zich op voor de verplaatsing naar Charleroi op vrijdag. Trainer Michel Preud’homme moet wel nog wat puzzelen, want hij kan op enkele jongens geen beroep doen. De langdurig geblesseerden Bjorn Engels, Lior Refaelov, José Izquierdo en Laurens De Bock komen nog niet meteen in aanmerking voor een wedstrijdselectie, maar ook twee andere jongens vielen geblesseerd uit.Reservedoelman…

Lees verder op Belgium Soccer: Waslijst aan afwezigen bij Club Brugge, ook Diaby een hele tijd out?Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Waslijst aan afwezigen bij Club Brugge, ook Diaby een hele tijd out?

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Waslijst aan afwezigen bij Club Brugge, ook Diaby een hele tijd out? Foto: © Photonews 11 oktober 2016 07:56<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. De interlandbreak loopt op zijn laatste benen en bij Club Brugge maken ze zich op voor de verplaatsing naar Charleroi op vrijdag. Trainer Michel Preud’homme moet wel nog wat puzzelen, want hij kan op enkele jongens geen beroep doen. De langdurig geblesseerden Bjorn Engels, Lior Refaelov, José Izquierdo en Laurens De Bock komen nog niet meteen in aanmerking voor een wedstrijdselectie, maar ook twee andere jongens vielen geblesseerd uit.Reservedoelman…

Lees verder op Belgium Soccer: Waslijst aan afwezigen bij Club Brugge, ook Diaby een hele tijd out?Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

FOLLOW ONS OP TWITTER!