Uitgelekt: zoveel verdienen gasten bij Extra Time

Uitgelekt: zoveel verdienen gasten bij Extra Time 08 oktober 2016 15:34<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Het was jaren een publiek geheim, maar nu liggen de bedragen op tafel. Een uurtje analysewerk bij Extra Time? Dat levert een flinke duit op. Het gaat om 750 euro voor wie komt aanschuiven als gast bij Extra Time. Dat weet alvast showbizzsite.be, die ook weten dat je voor een wedstrijd op playsports of bij 2Be voor de Champions League tussen de 500 en 800 euro vangt.Toch enkele kanttekeningen: het gaat natuurlijk om meer dan een uurtje werk,…

Lees verder op Belgium Soccer: Uitgelekt: zoveel verdienen gasten bij Extra Time


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!