Straf! Bijna zat deze ex-speler van Real Madrid en Chelsea bij Sporting Charleroi

Straf! Bijna zat deze ex-speler van Real Madrid en Chelsea bij Sporting Charleroi Foto: © photonews 07 oktober 2016 09:50<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Hij verzamelde meer dan 30 caps voor de Franse nationale ploeg en speelde bij onder andere Real Madrid, Arsenal en Chelsea. En toch zat de 31-jarige Lassana Diarra bijna bij Sporting Charleroi. In februari 2015 was Lassana Diarra een vrije speler nadat zijn contract bij Lokomotiv Moskou werd verbroken. “De deal met Charleroi was duidelijk: na enkele maanden zonder te spelen, zou ik er ritme gaan opdoen. Het…

Lees verder op Belgium Soccer: Straf! Bijna zat deze ex-speler van Real Madrid en Chelsea bij Sporting Charleroi


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!