Lassana Diarra eist 6 miljoen van KBVB en FIFA voor gemiste transfer naar Charleroi

De zaak-Diarra is een ingewikkeld juridisch kluwen dat begint in Moskou, waar de Franse middenvelder voor Lokomotiv speelde. Toen Diarra eenzijdig zijn contract opzegde, stapten de Russen naar de rechter met als eis 10 miljoen euro en een verbod voor de speler om voor een andere club uit te komen van 15 maanden.Die beslissing viel in mei 2015 en werd een jaar later door het Internationaal Sporttribunaal bevestigd. Maar intussen had Diarra al een akkoord bereikt met verschillende andere clubs, onder wie Charleroi.De Henegouwers zagen in Diarra, een ex-speler van Real, Chelsea en Arsenal…

Lees verder op Geen categorie: Lassana Diarra eist 6 miljoen van KBVB en FIFA voor gemiste transfer naar Charleroi


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!